Deze website maakt gebruik van cookies

Deze website gebruikt cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website om deze te analyseren en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante informatie en advertenties te zien krijgt. Door hiernaast op akkoord te klikken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie aan de hand daarvan door ons en door derden.

Akkoord
Niet akkoord

Team

De medewekers van De Woerdenaar zorgen graag voor een unieke en onvergetelijke belevenis. Wij stellen ons graag aan je voor!

Gastheer: Pascal Distel

“Ruim 22 jaar geleden ben ik begonnen bij HEMA Woerden -destijds nog aan de Voorstraat-met de buitenverkoop van halve worst en gebak. Nu, 22 jaar later gaat in oktober mijn droom in vervulling en opent restaurant De Woerdenaar zijn deuren.”

“Werken met en voor mensen is echt een enorme passie van mij. Dit doe ik dan ook het liefst. Ik word er enorm blij van om een fantastische omgeving te creëren waar ik mijn gasten inspirerend kan vertellen over de achtergronden van de producten. Ook vind ik het geweldig om te zien hoe koks werken met verse producten uit eigen tuin. Deze beleving en deze sfeer wil ik onze gasten bieden in De Woerdenaar. ”

Pascal vertelt…

Wist je dat de zoete Tokaij wijn is ontstaan door de belegering van de Ottomanen van het Noorden van Hongarije? Hierdoor kon de wijn pas in november worden geoogst. De Hongaren waren bang dat de oogst verloren was gegaan. Echter, door het juiste klimaat ontstond er een edele rotting van de druiven die de kwaliteit juist enorm liet toenemen.  

Chef-kok: Mark de Vries

“Ik ben geboren en getogen in Woerden. De afgelopen jaren heb ik mij in een aantal topzaken mogen ontwikkelen als chef-kok." Mark heeft 5 jaar bij Mette gewerkt. "Ik ben een aantal jaar werkzaam geweest in Bij Mette in Linschoten en laatste 5 jaar werkte ik bij restaurant Auguste in Maarssen. ”

“Het voelt als echte Woerdenaar fantastisch om na al die jaren de mensen uit Woerden weer te kunnen en mogen verwennen met een culinaire, lokale keuken met producten uit de hoofdstad van het Groene Hart en werkend met de kleine ondernemers.”

Mark vertelt…

De kennis van chef-kok Mark van verse, eerlijke en pure producten in combinatie met een klassiek Franse basis sluit perfect aan op de ideeën en de uitstraling van restaurant De Woerdenaar!

" De Woerdenaar is echt een vertaling van hoe ik het gastheerschap zelf graag beleef. "

We heten je graag van harte welkom

Copyright © Restaurant De Woerdenaar Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud